SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vårterminen hos GF Tempo
2024-01-07 16:04

Måndagen den 8/1 startar vårterminen hos GF Tempo. Ni har alla fått infomail. Vänligen läs detta noga. Har ni frågor eller funderingar hör av er till era ledare eller till oss på gftempogymnastik@gmail.com

 

Vi ser fram emot en härlig gympatermin tillsammans!

Gympa natt och dag 2023
2023-08-22 13:53

Nu är årets upplaga av Gympa natt och dag över för denna gången. Tack alla deltagande lag från Gf Tempo för er härliga energi och den fina gymnastiken ni bjöd på under hela helgen. Till söndagens final tog sig lag från nästa alla startgrupper och detta resulterade i ett silver för Neon på trampett i klass 5 och ett brons på trampett för Cerise i klass 4. Stort grattis till er! Vi vill även gratulera Ludde från Vinröd för ett fint brons i höjdhoppet klass yngre.

Tack alla gymnaster, ledare och funktionärer för ert fina arbete och tack till all publik som kommit och hejat. Natt som dag! 
Bilder från helgen finner ni här.

Uppvisning 6 juni
2023-05-23 09:40

Snart är det dags för vår årliga uppvisning i Kungsbacka Sporthall. Era ledare informerar mer om samlingstider, kläder, frisyrer m.m. Temat är gruppernas färger.

 

Uppvisningen är indelad i två omgångar eftersom vi är så många gymnaster. Indelningen ser ni nedan. OBS! Lite nya tider.

 

På uppvisningen kommer vi behöva hjälp av er föräldrar. Mer information skickas ut under veckan. Vi påminner om lotterivinster. Hör av er till Ulf på ulfkindstrandlyckemalm@gmail.com 

 

Efter uppvisningen fortsätter vi att träna ca en vecka till innan sommaruppehållet.

 

Hälsningar styrelsen

 

1. Uppvisning kl. 10.00-12.00
grön
lila
 
lavendel
mintgrön
ljusgrön
rosa
ljusblå
 
marinblå
vit
neon
svart
 
2. Uppvisning kl. 13.00-15.00
ljuslila
röd
 
turkos
vinröd
lime
gul
orange
 
blå
cerise
neon
svart
 
 
Sommarläger vecka 25 hos GF Tempo
2023-04-18 09:05

Imorgon fredag kl 10 (19 maj) öppnar vi upp för fler platser på vårt sommarläger. Tänk på att midiorer även kan anmäla sig till förmiddagens läger. Vi har ett helt gäng som kommer att köra där. 

 

Ni klickar på länken för att komma till anmälan.

 

https://sportadmin.se/book/?F=5824275e-1036-4bea-830c-6af007a9fc27

 

Vi har 50 platser på förmiddagen och 50 platser på eftermiddagen. Om det är så att ett pass blir fullt men det finns plats kvar på det andra passet så kan vi komma att flytta gymnaster så att det blir en så bra fördelning som möjligt. 

 

Nedan kan ni läsa vilket pass ni ska anmäla er till samt vad lägret kommer att innehålla.

 

Information

GF Tempo kommer att arrangera gymnastikläger i Energihallen, i Kungsbacka, 19-22 juni. Lägret är uppdelat i ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass. Förmiddagspasset är för miniorer och midiorer (se färgerna nedan) och eftermiddagspasset för midiorer (se färgerna nedan) och juniorer.

 

Gymnaster, som inte tillhör föreningen, ska gå på ålder i anmälan samt gymnastikerfarenhet. Förmiddag från 7 år och eftermiddag från 9 år. Mer erfarenhet/tävlingsgymnaster=eftermiddagspass. Vi flyttar gymnaster om det blir något fel.

 

På lägret kommer man ha möjlighet att träna trampett, tumbling, trampolin, airfloor, fasttrack och fristående. Alla kommer kunna träna efter sin egen nivå och förmåga. 

 

På alla redskap kommer det att finnas licensierade ledare som hjälper till med att instruera, peppa och passa.

 

Vid bokning betalar ni er plats direkt. 

 

Förmiddagspasset

Grupper: Miniortrupper och midiortrupper (gul, ljusblå, rosa och orange)

Tid: 09:00-12:00

Datum: 19-22 juni

Kostnad: 1000 kr

 

Eftermiddagspasset

Grupper. Midiortrupper (turkos, lavendel, lime, mintgrön, ljusgrön, vinröd) och juniortrupper

Tid: 12:30-15:30

Datum: 19-22 juni

Kostnad: 1000 kr

 

Västklassen 2023
2023-03-20 09:28

Tävlingssäsongen är igång och i helgen var flera av våra lag på Västklassen. Så härligt kämpat av alla våra gymnaster. 
Stort grattis till trupp Vinröd som tog brons i fristående, trupp Neon som tog guld i tumbling och trupp Svart som tog guld i tumbling och trampett. 

Våren hos GF Tempo
2023-01-04 21:01

Hej!

 

Det närmar sig terminsstart i GF Tempo. Alla grupper börjar vecka 2. Det är samma träningslokaler och tider för nästan alla grupper. Vi har bara gjort några få ändringar. Titta i kalendern på hemsidan eller fråga era ledare. 

 

Terminsinformation, tävlingsdatum, avslutning och beställning av kläder m.m skickas ut under vecka 2. Vänligen meddela era ledare om ni har ändrat mailadress eller mobilnummer.

 

Vi ser fram emot en härlig termin tillsammans!

 

Hälsningar styrelsen i GF Tempo

 
Nyheter från våra grupper
 
 
Lägeranmälan