SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västklassen 2023
2023-03-20 09:28

Tävlingssäsongen är igång och i helgen var flera av våra lag på Västklassen. Så härligt kämpat av alla våra gymnaster. 
Stort grattis till trupp Vinröd som tog brons i fristående, trupp Neon som tog guld i tumbling och trupp Svart som tog guld i tumbling och trampett. 

Våren hos GF Tempo
2023-01-04 21:01

Hej!

 

Det närmar sig terminsstart i GF Tempo. Alla grupper börjar vecka 2. Det är samma träningslokaler och tider för nästan alla grupper. Vi har bara gjort några få ändringar. Titta i kalendern på hemsidan eller fråga era ledare. 

 

Terminsinformation, tävlingsdatum, avslutning och beställning av kläder m.m skickas ut under vecka 2. Vänligen meddela era ledare om ni har ändrat mailadress eller mobilnummer.

 

Vi ser fram emot en härlig termin tillsammans!

 

Hälsningar styrelsen i GF Tempo

 
Nya gymnastikhallen
2017-05-09 13:47
Förstår att det är många som är nyfikna på den nya hallen.


 Vi har arbetat det senast året med olika frågor gällande hallen angående utformning m.m. Projektet startades i april 2016 och har varit igång sen dess. Hallen kommer att bestå av en truppgymnastikdel en Artistiskgymnastikdel och en parkourdel. I projektgruppen sitter en representant från vardera disciplin  Per Forsström, AG-gymnastik- Tölö GF, Robert Stafsing, parkour. move Kungsbacka, Sara Johansson, truppgymnastik, GF Tempo. Projektgruppen träffar kontur kommun, leverantörer och andra partners i projektet. För tillfället arbetar de med att färdigställa de gemensamma utrymmena så som mötesrum kansli, kök och omklädningsrum. Belysningen håller på att installeras och göras om för att anpassas till sporten. Imorgon kommer en av våra redskapsleverantörer tillsammans med mig vara inne i hallen och mäta igen. I hallen kommer finnas redskap så som mjuklandningar (MD-landningar). trampoliner med tillhörande lonsar, tumblinggolv, hoppuppställningar, trampetter, airtrack, fasttrack, , gymredskap m.m.  Hallen kommer att vara helt färdigställ i  2017 september då kommer det även att startas fler grupper i föreningen. När den nya hallen är färdigställd kommer det inte att behöva släpas några redskap mer. Vi kommer att kunna ha än mer effektiv träning. Tack alla ni som ställer upp. Nu kämpar vi lite till så har vi snart en riktig gymnastikhall.

Inom kort kommer det att finnas en hemsida där ni kommer att kunna följa arbetet i hallen. Länken kommer att läggas upp här.

Alla frågor gällande hallen hänvisas till saragftempo@gmail.com / Sara Johansson
Redskapscupen
2017-05-09 13:08
Nu i helgen den 6-7 maj så deltog tre lag från GF Tempo i redskapscupen. Midior turkos och midior ljusrosa var med och tävlade i klass A yngre och junior lila deltog i klass B. För junior lila så var det den första tävlingen med friståendet och de placerade sig som femma efter en grym insats. Alla lagen gjorde jättebra ifrån sig i samtliga grenar. Midior turkos tog brons på tumbling. Super tack till alla grymma gymnaster för en riktigt bra insats och tack alla fantastiska tränare för ert engagemang.
Tack till alla föräldrar och vänner som hejade på.
GF Tempo på RM1 yngre Halmstad
2017-05-02 13:29
I helgen tävlade delar av junior svart RM1 yngre i Halmstad. Det var 64 lag från hela Sverige som tävlade mot varandra. GF Tempo gjorde en riktigt fin insats i alla tre grenar. På lördagskvällen efter tävlingarna var avslutade så blev det filmmys. Tack alla grymma gymnaster, Tack alla föräldrar, släktingar och vänner som hejade på oss och tack alla fantastiska tränarkollegor för ert engagemang innan och under tävling. Tack för en super rolig helg <3
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
 
Lägeranmälan