SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Tempo är en truppförening

I GF Tempo håller vi på med truppgymnastik. Under fliken "Om klubben" kan ni läsa mer om vad truppgymnastik är. Under barngymnastik kan ni läsa mer om hur vi tränar med de yngre gymnasterna. 

 

Föreningen består av miniorgrupper, midiorgrupper och juniorgrupper. Alla våra grupper tävlar. I truppgymnastik kan man tävla i många olika nivåer, från nybörjare till elit. Vi försöker få alla att tävla ca 1-2 gånger per år. Våra äldre tävlingsgrupper tävlar vid flera tillfällen.

 

Våra grupper tränar på alla olika typer av gymnastikövningar såsom kullerbytta till volter. Vi använder oss av mattor, voltgolv, trampoliner och trampetter. Alla hallar har dock inte samma mängd redskap. Vi arbetar mycket med stationsövningar med också med färdiga varv. Vi lägger mycket fokus vid styrka och rörlighet.

 

Vi fyller på våra tävlingsgrupper (midior och junior) så fort det slutar någon. Till dessa grupper måste man alltid provträna då de har tränat ett tag. Det är viktigt att man får rätt typ av utmaning när man börjar så att man kan få utvecklas i sin egen takt.

 

Grupperna tränar 1-3 gånger i veckan.

 

Som gymnast i GF Tempo behöver man en gymnastikdräkt. De äldre tävlingsgymnasterna behöver även en overall. Info om beställningar skickas alltid ut i början av terminen. 

 

Anmälan sker via vår hemsida. Klicka på köanmälan.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
GF Tempo, 07/01 16:04 
GF Tempo, 22/08 13:53 
GF Tempo, 23/05 09:40 
GF Tempo, 18/04 09:05 
GF Tempo, 20/03 09:28 
GF Tempo, 04/01 21:01 
 
 
Lägeranmälan