SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tävlingen Upphoppet 20-21 November 2021
2021-10-01 18:23

Äntligen får vi börja tävla igen och GF Tempo hälsar alla väkommna till Upphoppet 20-21 November.

Nyhet för i år är att man kan tävla i nivåerna 4-9.  Vi kör med nivåsystem med vissa små undantag.  Regler och anmälan hittar ni under fliken arrangemang.

Anmälan kan stängas om trycket blir för stort, så vänta inte för länge med att anmäla er.

 

 

Obs! Nu är det fullt i nivå 6, 7 och 9. Anmäler man sig nu kommer man på reservlistan.

 

Välkomna!

 

 

GF Tempo årsmöte -verksamhetsåret 20/21
2021-09-14 09:39

Vi i styrelsen i GF Tempo hälsar alla våra medlemmar välkomna till årsmöte för verksamhetsåret 20200701-20210630. 

 

Tid: 12 Oktober klockan 19.30 

Plats: Teams (inbjudan via länk) 

Anmälan: Gftempogymnastik@gmail.com senast den 27/9. 

 

 

 

 

 

 

Höstterminen i GF Tempo
2021-01-08 10:06

Hej

 

Nu har terminen satt igång och de flesta grupper har börjat träna. Ni har fått terminsinformation via mail. Hör av er om ni har några funderingar.

 

Fakturor skickas ut v.37. 

 

Nu hoppas vi på en termin fyllt med gymnastik och där vi kan fortsätta ha roligt och utvecklas tillsammans!

 

Hälsningar styrelsen i GF Tempo

Jessica Gustafsson, Eva Falk, Sara Johansson, Ann Törnqvist, Julia Bladh och Ulf Kindstrand Lyckemalm

gftempogymnastik@gmail.com
0704-527501

Nya gymnastikhallen
2017-05-09 13:47
Förstår att det är många som är nyfikna på den nya hallen.


 Vi har arbetat det senast året med olika frågor gällande hallen angående utformning m.m. Projektet startades i april 2016 och har varit igång sen dess. Hallen kommer att bestå av en truppgymnastikdel en Artistiskgymnastikdel och en parkourdel. I projektgruppen sitter en representant från vardera disciplin  Per Forsström, AG-gymnastik- Tölö GF, Robert Stafsing, parkour. move Kungsbacka, Sara Johansson, truppgymnastik, GF Tempo. Projektgruppen träffar kontur kommun, leverantörer och andra partners i projektet. För tillfället arbetar de med att färdigställa de gemensamma utrymmena så som mötesrum kansli, kök och omklädningsrum. Belysningen håller på att installeras och göras om för att anpassas till sporten. Imorgon kommer en av våra redskapsleverantörer tillsammans med mig vara inne i hallen och mäta igen. I hallen kommer finnas redskap så som mjuklandningar (MD-landningar). trampoliner med tillhörande lonsar, tumblinggolv, hoppuppställningar, trampetter, airtrack, fasttrack, , gymredskap m.m.  Hallen kommer att vara helt färdigställ i  2017 september då kommer det även att startas fler grupper i föreningen. När den nya hallen är färdigställd kommer det inte att behöva släpas några redskap mer. Vi kommer att kunna ha än mer effektiv träning. Tack alla ni som ställer upp. Nu kämpar vi lite till så har vi snart en riktig gymnastikhall.

Inom kort kommer det att finnas en hemsida där ni kommer att kunna följa arbetet i hallen. Länken kommer att läggas upp här.

Alla frågor gällande hallen hänvisas till saragftempo@gmail.com / Sara Johansson
Redskapscupen
2017-05-09 13:08
Nu i helgen den 6-7 maj så deltog tre lag från GF Tempo i redskapscupen. Midior turkos och midior ljusrosa var med och tävlade i klass A yngre och junior lila deltog i klass B. För junior lila så var det den första tävlingen med friståendet och de placerade sig som femma efter en grym insats. Alla lagen gjorde jättebra ifrån sig i samtliga grenar. Midior turkos tog brons på tumbling. Super tack till alla grymma gymnaster för en riktigt bra insats och tack alla fantastiska tränare för ert engagemang.
Tack till alla föräldrar och vänner som hejade på.
Nyheter från våra grupper
Info om våra grupper, 15/03 14:25 
 
 
Lägeranmälan