SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vårterminen i GF Tempo
2021-01-08 10:06

Nu är vårterminen igång!


Vill man inte ha kvar sin plats mailar man in detta snarast till föreningsmailen så att platsen kan ges till någon i kön. Fakturor skickas ut inom kort. 


Nu hoppas vi på ett år fyllt med gymnastik och där vi kan fortsätta ha roligt och utvecklas tillsammans!


Hälsningar styrelsen i GF Tempo

Jessica Gustafsson, Eva Falk, Sara Johansson, Ann Törnqvist, Julia Bladh och Ulf Kindstrand Lyckemalm

gftempogymnastik@gmail.com
0704-527501

Nya gymnastikhallen
2017-05-09 13:47
Förstår att det är många som är nyfikna på den nya hallen.


 Vi har arbetat det senast året med olika frågor gällande hallen angående utformning m.m. Projektet startades i april 2016 och har varit igång sen dess. Hallen kommer att bestå av en truppgymnastikdel en Artistiskgymnastikdel och en parkourdel. I projektgruppen sitter en representant från vardera disciplin  Per Forsström, AG-gymnastik- Tölö GF, Robert Stafsing, parkour. move Kungsbacka, Sara Johansson, truppgymnastik, GF Tempo. Projektgruppen träffar kontur kommun, leverantörer och andra partners i projektet. För tillfället arbetar de med att färdigställa de gemensamma utrymmena så som mötesrum kansli, kök och omklädningsrum. Belysningen håller på att installeras och göras om för att anpassas till sporten. Imorgon kommer en av våra redskapsleverantörer tillsammans med mig vara inne i hallen och mäta igen. I hallen kommer finnas redskap så som mjuklandningar (MD-landningar). trampoliner med tillhörande lonsar, tumblinggolv, hoppuppställningar, trampetter, airtrack, fasttrack, , gymredskap m.m.  Hallen kommer att vara helt färdigställ i  2017 september då kommer det även att startas fler grupper i föreningen. När den nya hallen är färdigställd kommer det inte att behöva släpas några redskap mer. Vi kommer att kunna ha än mer effektiv träning. Tack alla ni som ställer upp. Nu kämpar vi lite till så har vi snart en riktig gymnastikhall.

Inom kort kommer det att finnas en hemsida där ni kommer att kunna följa arbetet i hallen. Länken kommer att läggas upp här.

Alla frågor gällande hallen hänvisas till saragftempo@gmail.com / Sara Johansson
Redskapscupen
2017-05-09 13:08
Nu i helgen den 6-7 maj så deltog tre lag från GF Tempo i redskapscupen. Midior turkos och midior ljusrosa var med och tävlade i klass A yngre och junior lila deltog i klass B. För junior lila så var det den första tävlingen med friståendet och de placerade sig som femma efter en grym insats. Alla lagen gjorde jättebra ifrån sig i samtliga grenar. Midior turkos tog brons på tumbling. Super tack till alla grymma gymnaster för en riktigt bra insats och tack alla fantastiska tränare för ert engagemang.
Tack till alla föräldrar och vänner som hejade på.
GF Tempo på RM1 yngre Halmstad
2017-05-02 13:29
I helgen tävlade delar av junior svart RM1 yngre i Halmstad. Det var 64 lag från hela Sverige som tävlade mot varandra. GF Tempo gjorde en riktigt fin insats i alla tre grenar. På lördagskvällen efter tävlingarna var avslutade så blev det filmmys. Tack alla grymma gymnaster, Tack alla föräldrar, släktingar och vänner som hejade på oss och tack alla fantastiska tränarkollegor för ert engagemang innan och under tävling. Tack för en super rolig helg <3
TACK ALLA FÖRÄLDRAR!
2017-04-25 14:13
Ofta är det full fart under fram- och bortplockning och det är inte alltid vi ledare hinner stanna upp och tacka er riktigt, Därför vill jag från alla ledare rikta ett jättetack till alla er föräldrar  som hjälper oss med redskapen, Detta gör att gymnasterna får mer träningstid och det betyder väldigt mycket. Ni är guld värda TACK!
Nyheter från våra grupper
Info om våra grupper, 15/03 14:25 
 
 
Lägeranmälan