Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Dags att anmäla sig till GF Tempos sommarläger 2019
2019-04-05 09:49

Inbjudan till GF Tempos gymnastikläger 17-19 Juni 2019

GF Tempo arrangerar gymnastikläger i Energihallen i Kungsbacka för barn och ungdomar mellan 8 och 18 år. Lägret är uppdelat i ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass.På lägret kommer du ha möjlighet att träna trampett, tumbling, trampolin, airfloor, airtrack, fasttrack. Vi kommer att träna på att hjula, stå på händer, hoppa trampolin, göra volter och mer avancerad träning så som dubbla volter, skruvträning, teknikträning för de gymnaster som kommit till den nivån.  Alla kommer kunna träna efter sin egen nivå och förmåga.

På alla redskap kommer det att finnas licensierade ledare som hjälper till med att instruera, peppa och passa.


Observera att det finns ett begränsat antal platser. Anmälningarna behandlas i den ordning de kommer in, vilket innebär att det kan vara fullt även om anmälan har inkommit innan den 31 maj. Om platserna är slut syns detta när man går in på länken för anmälan. Inbjudan kommer även att distribueras utanför GF Tempo den 11/4, så skynda er att anmäla!

Ett meddelande erhålls via mejl när anmälan har kommit in. Lägeravgiften skall betalas in senast två veckor efter bokningsbekräftelsen har erhållits. Det är först då avgiften har inkommit som platsen är garanterad. Om betalning uteblir går platsen till en annan deltagare i kön.

Mer information gällande lägret skickas ut till samtliga deltagare när det börjar närma sig.

Vid eventuella frågor vänligen kontakta Sara Johansson genom att mejla saragftempo@gmail.com. Förmiddagspasset

Ålder: 2007-2010

Tid: 09:00-14:00

Datum: 17-19 juni

Förkunskaper: Varje gymnast kommer kunna träna efter sin egen nivå och förmåga.

Kostnad: 1500 kr


Eftermiddagspasset

Ålder: 2006 eller tidigare

Tid: 14:30-17:30

Datum: 17-19 juni

Förkunskaper: Varje gymnast kommer kunna träna efter sin egen nivå och förmåga.

Kostnad: 1000 krFör att anmäla:Hoppas vi ses där :) 

 

Bästa hälsningar 

 

Ledarna och styrelsen i GF Tempo 

 


NY MAILADRESS
2019-01-11 13:01
Föreningen har ny mail gftempogymnastik@gmail.com


Nya gymnastikhallen
2017-05-09 13:47
Förstår att det är många som är nyfikna på den nya hallen.


 Vi har arbetat det senast året med olika frågor gällande hallen angående utformning m.m. Projektet startades i april 2016 och har varit igång sen dess. Hallen kommer att bestå av en truppgymnastikdel en Artistiskgymnastikdel och en parkourdel. I projektgruppen sitter en representant från vardera disciplin  Per Forsström, AG-gymnastik- Tölö GF, Robert Stafsing, parkour. move Kungsbacka, Sara Johansson, truppgymnastik, GF Tempo. Projektgruppen träffar kontur kommun, leverantörer och andra partners i projektet. För tillfället arbetar de med att färdigställa de gemensamma utrymmena så som mötesrum kansli, kök och omklädningsrum. Belysningen håller på att installeras och göras om för att anpassas till sporten. Imorgon kommer en av våra redskapsleverantörer tillsammans med mig vara inne i hallen och mäta igen. I hallen kommer finnas redskap så som mjuklandningar (MD-landningar). trampoliner med tillhörande lonsar, tumblinggolv, hoppuppställningar, trampetter, airtrack, fasttrack, , gymredskap m.m.  Hallen kommer att vara helt färdigställ i  2017 september då kommer det även att startas fler grupper i föreningen. När den nya hallen är färdigställd kommer det inte att behöva släpas några redskap mer. Vi kommer att kunna ha än mer effektiv träning. Tack alla ni som ställer upp. Nu kämpar vi lite till så har vi snart en riktig gymnastikhall.

Inom kort kommer det att finnas en hemsida där ni kommer att kunna följa arbetet i hallen. Länken kommer att läggas upp här.

Alla frågor gällande hallen hänvisas till saragftempo@gmail.com / Sara Johansson
Redskapscupen
2017-05-09 13:08
Nu i helgen den 6-7 maj så deltog tre lag från GF Tempo i redskapscupen. Midior turkos och midior ljusrosa var med och tävlade i klass A yngre och junior lila deltog i klass B. För junior lila så var det den första tävlingen med friståendet och de placerade sig som femma efter en grym insats. Alla lagen gjorde jättebra ifrån sig i samtliga grenar. Midior turkos tog brons på tumbling. Super tack till alla grymma gymnaster för en riktigt bra insats och tack alla fantastiska tränare för ert engagemang.
Tack till alla föräldrar och vänner som hejade på.
Nyheter från våra grupper
Info om våra grupper, 15/03 14:25 
 
 
Lägeranmälan