Medaljer till GF Tempo i tävlingen Natt och Dag
Stora framgångar för föreningens grupper i cuptävlingen natt och dag i Oskarström. GF Tempo hade lag med i alla klasser. Medaljer blev det i klass 6, klass 5 och klass 4.
Välkommen till GF Tempo!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Höstterminen 2017
2017-08-14 19:58
Nu sätter vi snart igång höstens träningar för alla grupper, nya som gamla! Vi hoppas att ni har haft en skön sommar och att ni nu längtar efter att gympa igen. Terminen startar v.37! Mer info skickas ut i slutet av augusti. 

Vissa tävlingsgrupper har redan börjat träna men ALLA grupper kommer att ha träningsuppehåll v.36 eftersom ledarna har uppstartsdagar då. 
GF Tempos gymnastikläger 2017
2017-07-11 21:31
 Lite bilder från en superrolig lägervecka.  Har varit en vecka fullt med nya övningar på trampett, tumbling, airtrack, airfloor. Lägret avslutades på fredagen med hinderbana, samarbetsövningar och forumteater av hallandsidrottsförbund. Tack alla superduktiga gymnaster och ledare. Längtar redan tills nästa år då vi kommer att kunna ha lägret i den nya gymnastikhallen.
Hösten 2017 i GF Tempo
2017-07-11 15:55
Vi håller för fullt på med allt inför höstens start. Under v. 28 får alla befintliga grupper i GF Tempo ett kort infomail ang träningstider ht 2017. Övriga, i vår kölista, får mail v.28 och v.29. 

Har ni frågor kan ni maila till gftempo@post.gymnastik.se eller ringa 0704-52 75 01.

Hälsningar styrelsen 
Våruppvisning 2017
2017-06-01 11:46
Den 6/6 är ni välkomna till aranäshallen för att titta på GF Tempos årliga våruppvisning.
Uppvisningen kommer att vara mellan 10 och 12.
Gymnasterna samlas klockan 08.00.
Temat för årets uppvisning är glitter. All info gällande uppvisningen har skickats ut på mail
av styrelsen samt av ledarna för respektive grupp.

Hjärtligt välkomna!


Nya gymnastikhallen
2017-05-09 13:47
Förstår att det är många som är nyfikna på den nya hallen.


 Vi har arbetat det senast året med olika frågor gällande hallen angående utformning m.m. Projektet startades i april 2016 och har varit igång sen dess. Hallen kommer att bestå av en truppgymnastikdel en Artistiskgymnastikdel och en parkourdel. I projektgruppen sitter en representant från vardera disciplin  Per Forsström, AG-gymnastik- Tölö GF, Robert Stafsing, parkour. move Kungsbacka, Sara Johansson, truppgymnastik, GF Tempo. Projektgruppen träffar kontur kommun, leverantörer och andra partners i projektet. För tillfället arbetar de med att färdigställa de gemensamma utrymmena så som mötesrum kansli, kök och omklädningsrum. Belysningen håller på att installeras och göras om för att anpassas till sporten. Imorgon kommer en av våra redskapsleverantörer tillsammans med mig vara inne i hallen och mäta igen. I hallen kommer finnas redskap så som mjuklandningar (MD-landningar). trampoliner med tillhörande lonsar, tumblinggolv, hoppuppställningar, trampetter, airtrack, fasttrack, , gymredskap m.m.  Hallen kommer att vara helt färdigställ i  2017 september då kommer det även att startas fler grupper i föreningen. När den nya hallen är färdigställd kommer det inte att behöva släpas några redskap mer. Vi kommer att kunna ha än mer effektiv träning. Tack alla ni som ställer upp. Nu kämpar vi lite till så har vi snart en riktig gymnastikhall.

Inom kort kommer det att finnas en hemsida där ni kommer att kunna följa arbetet i hallen. Länken kommer att läggas upp här.

Alla frågor gällande hallen hänvisas till saragftempo@gmail.com / Sara Johansson
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
 
#gftempo
Lägeranmälan