SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tävling
 
Tid:fre 19 augusti, 10:00 - 18:00
Plats:Oskarström
Samling: Oskarström
Aktivitetsinfo:Hej!
Detta är en kallelse för gympa natt & dag. Det är en tävling som innebär att man tävlar på natten men även på morgonen. De äldre tävlar på natten och de yngre på morgonen. Tävlingen är i Oskarström och kommer vara 19-21 augusti.

Det finns möjlighet att sova där, i sovsal. Då äter man med laget i en matsal osv. Men nu kan också välja att endast åka över dagen. Era tjejer kommer tävla på morgonen.

Det är en lite speciell tävling då man bara får vara 4 st per varv och Max 7 gymnaster per lag. Så därför kommer vi behöva anmäla två lag och alla vill vara med, vilket vi såklart hoppas!! De tävlar efter ålder så alltså inte efter nivå. Man har chans att gå vidare och då tävlar man även dagen efter.
Det är svårt att förklara hur tävlingen går till men man kan säga att det är som en ”duell” fast med tre lag, så alltså inte ngn duell men ni förstår vad jag menar🤪🤪. Ett lag går direkt till final, ett till andra chansen och ett åker ut.

Det är det även en tävling som kallas höjdhoppet. Då är det tre olika klasser, yngre, mellan och äldre, så tävlar man om vilka som kan göra högst volter över ett rep. Då är det pokal som delas ut till första, andra och tredje platsen. Den tävlingen brukar vara extremt uppskattad😍

Detta är verkligen höjtpunkten på året för gymnaster. Det är en jätterolig tävling där hela Gf tempo är med och hejar på varandra. De äldre hejar på de yngre och de yngre hejar på de äldre. Det är också ett jättebra sätt att lära känna massor med olika lag, både inom Gf tempo och andra lag. Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med och delta🤩🤩 om ni har fler frågor, vilket vi förstår eftersom det är lite rörigt så kan ni antingen skicka ett sms Elr ringa, (0709492049)
Sista anmälningsdatum är 20/6. Svara oavsett ja/nej och så snabbt som möjligt.
Hälsningar ledarna

<< Tillbaka

 
 
 
Lägeranmälan